2012. június 26., kedd

Egészséges test, ragyogó belső

A tested amit mindenki lát



Mint mindenki, gondolom te sem vagy teljesen megelégedve a kinézeteddel. "Kicsi a mellem, nagy az orrom, keskeny a szemem, csúnya a szám, vastag a combom, lapos a fenekem." Ezek amolyan alapvető problémák, de ha nem vagyunk milliomosok és nem tudjuk az összes nekünk nem tetsző dolgot plasztikával megoldani akkor már csak egy lehetőségünk maradt. Együtt élni mindennel amit Isten ajándékozott nekünk születésünk napján.
Először álljunk oda a tükör elé, és szidjuk magunkat! Soroljunk fel mindent ami nem tetszik magunkon. Mikor ezt megtettük kétség se fér hozzá, hogy azt hisszük ennél félresikerültebbek már nem is lehetnénk. De ezután vegyünk számba mindent, ami szép rajtunk. Nézzük meg a körmünket, a hajunkat, a vádlinkat és minden egyes csinos dolgot magunkon. Meggyőződhetünk róla, hogy igenis vonzók vagyunk. És ha legközelebb elmész vásárolni vagy csak sétálgatni a barátnőiddel, ne az járjon a fejedben hogy vajon mennyire undorítóan nézel ki! Csak is arra gondolj mindig amikor elmegy melletted egy helyes pasi, hogy igen vonzó vagyok, gyönyörű, mindenki irigyelhet. Egy bonba nő vagyok, emberek! :)

Nagyon fontos dolog annak érdekében hogy szép maradj mindent megtenni  a külsődért! De ezért cselekedni kell. És nem úgy, hogy mindig tökéletes sminkkel lépsz ki az utcára! Étkezz egészségesen! Nem azt mondom, hogy csoki kilőve, ugyanis bizonyított tény, hogy a csokoládé kis mennyiségben nem árt és boldogsághormonokat is tartalmaz. De a cukros üdítő italok szigorúan tilosak!!!  Ezek mellett a sportok is rendkívül hasznosak tudnak lenni. A rendszeres futás vagy úszás is nagyon sokat segít és a tűrőképessége is nő a szervezetnek.

A belső szépség

A teljes szépség eléréséhez az is nagyban hozzájárul, ha belül kiegyensúlyozottak vagyunk. Egy őszinte, boldog mosoly semminél jobban nem szépít meg egy nőt. Fontos hogy ne adjunk azoknak az embereknek a véleményére akik csak negatív dolgokat látnak bennünk! Tudom hogy nagyon nyomasztó tud lenni ha valaki nagyon pikkel ránk, de ilyenkor azt kell mondani nem érdekel. Biztosan vannak olyan barátai mindenkinek akik ilyen helyzetekben is mellette maradnak és nem engedik hogy efféle ellenszenves kritikák befolyásolják a véleményüket rólad.

Hogy megőrizd a lelki épségedet nyugodtan olvass könyveket, akár szerelmi nagy regényeket, akár ismeretterjesztő könyveket. E mellett nyugodtan vezethetsz naplót is, hogy kiírd magadból azt, ami a szívedet nyomja. Én például most német nyelvű napló írásába fogtam bele. És nyugodtan mondhatom hogy nagyon élvezem amikor leírhatom a gondolataimat és a nekem tetsző idézeteket németül. Namasté! :)


Sadie Salvator

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése